srijeda, 22. travnja 2015.

Izgradnja blatskog dijela ulice Jaruščica

Danas smo ponovno posjetili najveće gradilište u našem blatu. kako saznajemo svi radovi se odvijaju planiranim tempom. Sami graditelji sa osmjehom na licu pokazuju iznenađenost , odličnim vremenskim uvjetima ovog proljeća. "Pokušajte se prisjetiti, lanjskog proljeća,.... "-  podsjećaju nas  zadovoljni graditelji.

 
Radovi nam "polaze od ruke"! Uspjeli smo položiti sve instalacije u "zemlju" ( voda, kanalizacija, telefon, plin...) u dužini ove prometnice koja se trenutačno izgrađuje u dužini od cca 150 metara. Također gradimo i spojnu cestu koja će povazati budući trgovački centar "Kaufland" sa Ulicom Jaruščica, također u dužini od nekih 120 metara. Ovdje je važno istaknuti , kako izgradnju ove pristupne ceste plaća investitor trgovačkog centra, dok samu izgradnju ulice Jaruščica finacira Grad Zagreb.


Upitali ste kada planiramo privesti kraju kompletne radove?  kao što smo istaknuli, doista nam vrijeme ide na ruku a i sami vidite kako se već potavljenji i stupovi javne rasvjete, tako da se završetak očekuje negdje polovicom mjeseca svibnja.
 
Zahvalili smo graditeljima, na informacijama koje su pružili našoj Blatskoj javnosti, ali također zahvaljujemo i na kvaliteti radova, na koju su, kako kažu - posebno ponosni !


Za sam kraj , uspjeli smo doznati, kako vrlo skoro, nakon završetka ovih prometnica, započinje izgradnja i samog trgovačkog centra, čije se otvaranje očekuje već ove jeseni.