nedjelja, 11. siječnja 2015.

Završeno prvo kolo, Kviza "Blatska upitnica

Danas je održano prvo kolo Kviza "Blatska Uitnica". U ovom srazu se se susrele ekipe "Bekanice" i ekipa "Bosanci" Moramo priznati, kako su se članice ekipe "Bekanice" odlično pripremile, psihički , fizički ali i znanjem.

Ekipa "Bosanci" su već na samom startu imali problem jer im se nije pojavi drugi član ekipe. Nakon prijeve ovog nemilog događaja, od strane kašetana ekipe Francka, Časnom sudu u sastavu  g. Višnja Holjevac i g. Miroslav Martić, postignut je kompromis, kako bi se ovo natjecanje nastavilo, te je uvedane "zamjena".

Na žalost, u samom početku se osjetio ovaj hendikep ne uigrane ekipe "Bosanci" tako da je ekipa "Bekanice" sve više odmicala osvojenim bodovima prema pobjedi. Na naka "lakaš " pitanja , ekipa "Bosanci" se jednostavno nisu snalazili i olako su prepuštali "sigurne" svoje bodove, svojim suparnicima.

Na kraju ovoga sraza, rezultat, i nije bio odraz samo znanja , već velikog ne snalaženje ekipe" Bosanci" što nikako ne dovodi ni u jednom trenutku, znanje, spremnos i odlučnost ekipe "Bekavice" da budu finalistice ovoga Blagdanskog Kviza "Blatska upitnica".

Ekipa "Bekanice" ( Andrea Kujundžić Lujan, Lucija Patricia Knežević) i ekipa "Bosanci" sa zamjenom (Franko Mihaljčuk, "zamjena" Jakov Ujević)

Zajednička fotografija za uspomenu. Stoje naša hostesa Kviza Mateja, članovi Časnog suda Miroslav Martić i Višnja Holjevac
Naša hostesa Kviza - Mateja
Publika
Zajednička fotografija za uspomenu.