srijeda, 25. veljače 2015.

Radni sastanak i mala motoristička gozba, naših članova Moto kluba Blatnjavi / Muddy



Večeras smo navratili u klupske prostorije naših motorista, Moto kluba Blatnjavi / Muddy.  Za razliku od prošle srijede, u njihovim klubskim prostorijama, zateklo  nas je totalno drugačije raspoloženje. Naime zvanični satanak je završio, i upravo je započeo onaj lijepši opušteniji dio.

Na stolu je bio veliki lonac „moto – gulaša“ ! Naravno, i mi smo bili ponuđeni, a uspjeli smo samo malo kušati. Naime zbog preostalih obaveza, ni uz najveće želje nismo mogli nastaviti uživati u ovoj motorističkoj gozbi.
Upitali smo, Kazimira Šepića - Što je razlog slavlja?“ 

Nama motoristima, zapravi nikada i nije potreban neki razlog, dovoljno je da smo nađemo skupa i evo razloga. No, kad već inzistirate na razlogu, uspjeli smo skupiti financijska sredstva, koja smo trabali, kao klub skupiti do 1. ožujka, (za licence – Moto savez Hrvatske), kako bi mogli pristupiti natjecanjima u različitim kategorijama. Eto razloga!
Također moramo priznati, kako je „moto –gulaš“ koji smo probali zaista odličan, tko ga je kuhao i možete li nam reći recept?

Oooo, mišljenja smo kako malo previše tražite. Naime, gulaš je pripremila jedna od naših ženskih članova Moto kluba. Slažem se sa vama, kako je ukusan , naime to je naš „moto – gulaš“ . Naravno, recepata za gulaš imao sigurno mnogo. Naš „ moto – gulaš“ je zasigurno, recepture kao i ostali, no u njemu se krije jedna „mala“ tajna, koja je poznata samo nama članovima moto kluba Blatnjavi / Muddy i upravo ga to čini tako ukusnim, malo drugačijim i tako finim!
  
Ne, nemojte ni pokušavati pogađati taj sastojak, jer vam ga zasigurno nećemo otkriti. To je tajna koju smo dobili od starijih članova kluba, a na nama je da je prenesemo mlađima, naravno kada za to dođe vrijeme.


Zahvalili smo članovima Moto kluba Blatnjavi /Muddy , na ukusnom „moto  -gulašu“ te im čestitali na skupljenim finacijskim sredstvima, uz nadu i očekivanje kako će i ove sezone, baš kao i proteklih sezona, donijeti u naše Blato mnogo nagrada ( pehara) i po koji naslov - Državnih prvaka.