ponedjeljak, 4. svibnja 2015.

Dan obiteljskog druženja, tradicionalna društvena akcija, naše Udruge „Jedni za druge“

U subotu, 25.04.2015., je u prostoru Braniteljskog sportsko / rekreacijskog centra – Blato organiziran „Dan obiteljskog druženja“ u organizaciji Udruge „Jedni za druge“. Na ovo tradicionalno druženje su  pozvani svi članovi udruge, njihove obiitelji  ali i šire sa naglaskoma na naša Blaćanke i Blaćane, te Blatskice i Blatkiće.

 
 
 
 
Ističemo, kako smo svjedočili doista ugodnom, iskrenom ali i „radnom“ druženju.Naime, na ovom druženju se okupilo doista mnogo članova ove udruge, ali i članova njihovih obitelji, tako da je druženje proticalo u posebnoj „čaroliji“ ugodne energije, kreativnog druženja te u igri i smijehu. Oko podne, već prema dogovoru, započelo je „radno“ pripremanje roštilja, dok se za to vrijeme odvijala „radna“  terapija jahanja već po ustaljenom redu.

 
 
 
 
Sunčano vrijeme, proljeće, priroda, jezero, livada, konji, cvrkut ptica izmamio je iz svih nas ono najlješe, pa je pred kraj  ovog dista ugodnog  druženja, najčešća rečenica bila : „Jdedva čekamo da se susretnemo – ponovno!“

 
Što nam ostaje na kraju nego konstatirati, kako je ovo druženje ispunilo sva očekivanja, kako organizatora Udruge „Jedni za druge“ ali i samih  sudionika.