subota, 10. listopada 2015.

Današnja 19. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Blato


Priprema sastanka
Danas je u 9,00 sati održana 19. sjednica Vijeća Mjesnog odbora, sa dvije točke dnevnog reda. U prvoj točci, se Vijeću Mjesnog odbora i Blatskoj javnosti prestavio novi komunalni redar:

Rajko Jozić.

G. Jozić je istaknuo, kako se još uvijek ne zna pravi raspored pojedinih komunalnih redara, po područjima, za koja će biti odgovorni, no ipak je kazao kako postoji velika mogućnost da baš on i dalje bude nadležan za naše Blato.

Kako se moglo čuti, g. Jozić je iznimno zainteresiran za suradnju prije svega sa 
Vijećem Mjesnog odbora Blato, ali i sa pojedincima, odnosno svim mještanima našeg Blata. U izlaganju komunalnog redara, moglo se čuti, kako je on spreman primati sve pritužbe mještana i rješavati ih, od ne održavanih parcela, nezakonitog odbacivanja otpada i smeća, nepropisnog pražnjenja septičkih jama, pa sve do prijavljivanja lisica i sl.

Kako je kazao g. Jozić, on je na raspolaganju svim mještanima gotovo cijelo radno vrijeme, koje je malo produženo, kazao je uz osmjeh - i traje gotovo 24 sata.

U drugoj točci dnevnog reda se  konstatirao dogovor, dviju stranaka  HDZ-a i SDP-a o "Planu Malih komunalnih akcija" za slijedeću 2015. godinu za naše naselje Blato.

U nastavku donosimo radni materijal.




















                               Klikni na fotografiju, kako bi je uvećao